DIENSTEN

UITZENDEN

Tijdelijke toppers

Ben jij op zoek naar personeel om je piekwerkzaamheden op te vangen? Of ben je op zoek naar degelijke krachten op een laag-uren contract? Dan zijn uitzendkrachten geschikt voor jou! Door onze werving- en selectie methodes ben je verzekerd van de beste medewerkers.

DETACHEREN

Projectmatige toppers

Heb jij voor een langere periode of langlopend project een topper nodig? Ben jij niet bang om iets meer commitment aan te gaan? Dan is detachering een fantastische optie. Ook hier zetten wij graag onze werving en selectie methodes voor je in. Wij informeren je graag over alle opties.

DETACHEREN

Projectmatige toppers

Heb jij voor een langere periode of langlopend project een topper nodig? Ben jij niet bang om iets meer commitment aan te gaan? Dan is detachering een fantastische optie. Ook hier zetten we graag onze werving en selectie methodes voor je in. We informeren je graag over alle opties.

WERVING EN SELECTIE

Ontzorgen op zijn best

Ben je op zoek naar nieuw personeel, maar heb je geen zin in alle rompslomp? Laat het door We Flex It uit handen nemen! Wij recruiten en selecteren personeel. Daarna stellen we geschikte kandidaten aan. Hierbij houden wij uiteraard altijd oog voor de doelstellingen van jouw bedrijf.

REVIEWS

Wat zeggen onze klanten?

Theuws Polyester

Wij werken sinds Oktober 2020 met We Flex It. Op dit moment hebben wij 2 werknemers werken in de Polyesterbranche vanuit We Flex It met ervaring waar wij om vroegen. Tot op heden zijn wij tevreden over de samenwerking met We Flex It. Er wordt goed gecommuniceerd en afspraken worden nagekomen. Wij hopen dan ook op een langdurige samenwerking.

OLIJVE CONSTRUCTIE

Alle lof voor de goede samenwerking en begeleiding van onze krachten hadden we vragen dan kregen we vlot reactie. Vooral een duidelijk aanspreekpunt wordt als prettig ervaren.

NEEM CONTACT OP

Enthousiast geworden van onze diensten? Neem dan contact op via onderstaand formulier.